Verhuisfirma Aalst.
Wie zijn we Decokertrans De Coker trans, Verhuizingen, verhuisfirma, verhuiswagen, liftservice, verhuur lift, verhuis, meubelbewaring, meubelopslag, transport, belgië. vrachtwagen verhuislift 2 verhuizers 155 euro per uur. BTW kilometers inbegrepen Verhuis met lift. te huur: Opslagcontainer in verwarmd magazijn: 65 euro per maand actie. Wie zijn we. Welkom bij DECOKERTRANS VERHUIZINGEN. Sinds 2001 vakkundige verhuizingen in binnen en buitenland. Verhuisfirma Aalst Goedkoop en snel verhuizen!
goedkoop auto huren brugge
Verhuur Dj shop Tx3 Aalst.
Afhaling gebeurt op de dag van gebruik en volgens afspraak. Afhaling van materialen kan enkel gebeuren met personenwagen, bestelwagen of gesloten vrachtwagen. Aanhangwagens zijn niet toegelaten! Gelieve steeds een geldige BELGISCHE identiteitskaart mee te brengen AUB. Wij aanvaarden GEEN ANDERE identiteitsbewijzen verblijfsvergunning, vervangingspapieren wegens verloren, rijbewijs. Zonder geldige BELGISCHE identiteitskaart kunnen wij u geen materialen verhuren. Wij vragen een waarborgsom van 175 euro welke samen met de huur dient afgerekend te worden bij afhaling van de materialen. Deze waarborg kan alleen met CASH kontant betaald worden. Materialen dienen steeds op het afgesproken tijdstip teruggebracht te worden. Het te laat binnenbrengen van materialen zal steeds aangerekend worden. Wij geven u steeds de nodige bekabeling in propere en opgerolde toestand mee. Deze dienen ook zo teruggebracht te worden zoniet zal per kabel 050, euro gerekend worden. Het verwijderen/overplakken van de identificatiegegevens op onze materialen zal aangerekend worden aan 1 euro/stuk. Raadpleeg hier onze verhuur voorwaarden.
bestelauto huren
Mert Verhuizingen Welkom.
Mert Verhuizingen is een verhuisfirma die zich specialiseert in kwaliteitsvolle verhuizingen met of zonder lift aan zeer scherpe prijzen. Onze sterkste troef is dat wij enkel de uren bij u ter plaatse rekenen, zolang het vertrek en eindpunt in de provincies ligt.
terugkommoment rijbewijs
Autoverhuur, een auto huren in vertrouwen Valko Rent a Car Antwerpen.
Download onze folder. Autoverhuur: van auto tot lichte vrachtwagen. Welke auto u ook zoekt bij Valko Rent a car Antwerp bent u altijd aan het juiste adres. Verhuur van personenwagens, minibussen, bestelwagens 7 m en lichte vrachtwagens 20 m is onze specialiteit.
citroen mehari leasen
Garage Antoine Nv in Geraardsbergen met openingsuren Vrachtwagens.
Wij hebben een eigen verhuurdienst met een ruime keuze aan RENAULT Bestelwagens met rijbewijs B in verschillende varianten. Daarnaast bieden we ook Renault Trucks aan in korte en lange termijn verhuur. Dankzij en volledig nieuwe aandrijflijn, de laagste laadvloer en een hoger comfort, bevestigd ATK zijn positie als leader in de wereld van voertuigen op” maat.”
huren voor tweedehands auto
Verhuur.
Grote bestelwagen 10m3. Kleine frigowagen 13m3. Kleine frigowagen 17m3. Volume vrachtwagen 22m3. Dinsdag tot Vrijdag: 14.00 18.00. en 8.00 12.00 Op afspraak. Zaterdag: 8.00 12.00. Maandag, Zondag en Feestdagen: Op afspraak. Buiten deze openingsuren, kan U ons altijd contacteren. ZOTTEGEM enkel voor verhuur voertuigen rijb.B.
reserveer hier Luchthavenvervoer Antwerpen Zaventem
Gereedschap verhuur machineverhuur Boels Verhuur N.V.
Bekijk ons assortiment. Hét adres voor verhuur van machines en gereedschappen. Boels verhuurt niet alleen machines, maar verkoopt ook nieuwe machines. Vraag een gids aan. Wilt u één van de Boels gidsen aanvragen? Op zoek naar een vestiging? Altijd een vestiging bij u in de buurt.
Vastgoed François Partners Aalst.
Dit prachtige appartement is gelegen langs de steenweg Aalst-Geraardsbergen in Nederhasselt en biedt dus een goede verbinding met Aalst en E40. Het appartement is gelegen boven een elektrowinkel en beschikt over een woonkamer, keuken, berging, 2 slaapkamers, badkamer en bijhorend een garage.